Brilliant Care

Brilliant Cares keramiska lackkonserveringar ger din bils lackering en väsentligt hårdare och reptåligare yta än en obehandlad lack. Behandlingen tål alla typer av bilvårdsprodukter och avfettningar och kommer med en garanti på 6 år – utan uppgraderingar. Din bil blir avsevärt mer lättvättad och behöver inte vaxas under hela garantitiden.

Om Brilliant Care

Brilliant Cares keramiska lackkonserveringar ger din bils lackering en väsentligt hårdare och reptåligare yta än en obehandlad lack. Behandlingen tål alla typer av bilvårdsprodukter och avfettningar och kommer med en garanti på 6 år – utan uppgraderingar.
Din bil blir avsevärt mer lättvättad och behöver inte vaxas under hela garantitiden.

Pga den långa garantitiden återkallar vi ändå alla behandlade fordon en gång per år för en besiktningstvätt. Detta pga att vi vill få en möjlighet att se skicket på bilen och upptäcka eventuella handhavandebrister och kunna ge råd om hur du som kund på bästa sätt skall kunna tvätta och vårda ditt fordon på bästa sätt och förhindra skadliga felaktigheter i hantering och tvätt innan det blivit skador som blir svåra att åtgärda.

Vi marknadsför två olika paketalternativ: Brilliant Care Ceramic och Brilliant Care Rubin.

I paketet Ceramic får du ett lager av Brilliant Care Ceramic på lackering och plastdetaljer, Rubinpaketet innefattar utöver Ceramic även ett andra lager bestående av Brilliant Care Ceramic Top Protection, vilket ger ytterligare ökad hårdhet och reptålighet, en glattare och ännu mer vattenavvisande yta som påminner om den lena yta man får vid en vaxning, samt en ännu högre glansgrad med ett fantastiskt djup. (Skillnaden i glans syns tydligast på mörka lacker)

Som komplement till lackbehandlingarna har vi även behandlingar för aluminiumfälgar, vindrutor och klädsel (skinn, textil, alcantara) som kan beställas som extra tillval.

Kontakta oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form